A Legenda Szappanműhely története

A Legenda Szappanműhely 2011-ben alakult, azóta folyamatosan készítünk kecsketejes, gyógynövényes háziszappanokat. A kézzel való gyártás során hagyományos, nagyszüleink által is ismert eljárásokat alkalmazunk. Célunk, hogy természetes alapanyagokból egészséges tisztálkodási szereket állítsunk elő, és ezeket minél több emberrel ismertessük meg.

natur_kozmetikum_szappan_keszites_kupon_akcio_workshop_tanfolyam_kedvezmeny_krem_bor_apolas_11

Reméljük, hogy szeretettel, szakértelemmel, gondos munkával készített szappanjainkkal elégedetté tesszük vevőinket! Rendszeresen képezzük magukat és a legújabb kozmetikai előírásoknak megfelelően dolgozunk. Az egészséges életmód, a holisztikus szemlélet, a környezetvédelem és az erőszakmentesség elkötelezett hívei vagyunk, és az ezekre nyitott embereket segíteni kívánjuk.
A kecsketejet egy környékbeli farmról szerezzük be, ahol a természettel harmóniában tartják a jószágokat, a gyógynövények nagy részét mi magunk termesztjük. Háziszappanjaink jól hidratálják, táplálják, regenerálják a bőrt. A kecsketej fertőtlenítő, immunerősítő, ezért pikkelysömör, ekcéma kezelésére kiváló. Illóolaj tartalmuk révén több szappanunk aromaterápiára is használható, de vannak illóolaj-mentes készítményeink. Szappanjaink nem irritálják a bőrt, nem okoznak allergiát, és kisbabák is használhatják azokat.
2017-01-27T16:57:12+00:00Kategóriák: Legendák|Címkék: , , |