Legenda Szappanműhely

 

Tedd a karácsonyt a fürdőszobába!

Izgalmas, fűszeres karácsonyi (kecsketejes) szappanok az egész családnak

mert az ünnepi készülődésben is jár nektek a kényeztetés!

A téli levegő olyan friss, hogy szinte harapni lehet. A lábad alatt ropog a hó, a távolban már látod otthonod hívogató fényeit. Épp itt az ideje, mert a frissen vágott fenyőfa már kezdi húzni a válladat. Nem bánod: gyantás aromája körbeleng, édessé varázsolja a csípős hideget.
Az ajtón belépve megcsap a karácsonyi sütemény illata: a narancs, a fahéj, a szegfűszeg melegséggel tölti el a szívedet. Hamarosan belevágtok a díszítésbe, és pár órával később már közösen bontogatjátok az ajándékokat a gyönyörű fa alatt.

Az ilyen, idilli karácsonyi pillanatok persze leginkább a mesékben léteznek: a valóságban a városban latyak van, mindenki rohan, a levegő sokszor inkább szmogos, mint friss, az együtt töltött időt pedig gyakrabban fűszerezi ideges kapkodás, mint édes fahéjillat.
De nem kell, hogy ez így legyen!

Karácsonyi szappan-csomagunkkal meghívhatod a tél legszebb illatait a lakásba,
segítenek ráhangolódni az ünnepre

Csomagunkban igazi téli szappan-kvartettet találsz, melyet akár ajándékba is adhatsz: mind a 4 kecsketejes natúr szappan más-más illatban pompázik, és egészen tavaszig segítenek abban, hogy a tél szebbik oldalát lásd. A kvartettet ráadásul most kedvezménnyel vásárolhatod meg!

Milyen szappanok vannak a csomagban?

Természetesen mindegyik 100% natúr alapanyagokból készült, kecsketejes alapon nyugvó, karácsonyi fűszerekkel megbolondított kézműves szappan. Érzékeny bőrűeknek és kisgyermekeknek is ajánlott!
A 4 illat nem csak 4 különböző hangulatot idéz meg, hanem a bőrödnek is más-más módon segítenek:

Mosolygó

Gyermekkorod mesekönyvei elevenednek meg, ha e szappant az orrodhoz emeled: fanyar aromája napsütéses tájakra visz.
A kecsketejes alapot pár csepp narancsos illóolajjal bolondítottuk meg, ami étvágygerjesztő, ugyanakkor emésztést segítő hatású – a karácsonyi lakoma mellett erre igen nagy szükség lehet. A narancs illata abban is segíthet, hogy megszabadulj a stressztől, így a karácsonyi nagybevásárlás, vagy a nagytakarítás után jólesik ezzel a szappannal bedörzsölni a bőrödet.

Elmélyülés

Ennek a szappannak a fenyőillata ama bizonyos kis faházba kalauzol, ami a nyugalom szigete lehet a békés erdő közepén. A fenyő illóolaj ugyanakkor a bőrre is jótékony hatással van, lassíthatja az öregedést, segít megelőzni a sötét foltok kialakulását, de a pattanások, ekcéma kezelésében is hatékony orvosság. Végül, de nem utolsósorban: ha ezzel a szappannal veszel egy forró fürdőt, olyan lesz a fürdőszoba illata, mintha ott is felállítottál volna egy karácsonyfát!

Derű

Télen egyre hosszabbak az éjszakák, sötétben megyünk dolgozni és sötétben jövünk haza onnan. Ha erre még rárakódnak a napi gondok is, könnyen sötétedik be a lelkünk is. Ilyenkor van a legnagyobb szükség egy is derűre!
Ebben a szappanban fahéjas aromák keverednek a kecsketej tisztaságával, segít a téli betegségek, a meghűlés kezelésében, stresszoldó, és hangulatjavító illat. (Titokban eláruljuk, hogy fahéj mellesleg afrodiziákum is, így abban is segít, hogy a szebbik oldalát lásd a hosszú téli estéknek.)

Ünnep

Nem csak Szentestére!
Ez a szappan olyan, mintha süteménnyel mosdanál, sőt, mintha te magad is süteménnyé válnál. Mézes-kurkumás-narancsos-fahéjas-szegfűszeges illóolajjal fűszereztük, hogy a legszebb karácsonyi pillanatokat idézze meg a fürdőszobádban. Száraz állapotban teheted akár a ruhák közé is, hogy megillatosítsa az egész szekrényedet!
Stresszoldó, hidratáló, bőrápoló, gyulladáscsökkentő hatásai már csak extrák, de narancsbőrre, cellulitra is nagyon jó gyógyír.

Izgalmas, fűszeres, karácsonyi szappanok az egész családnak!

A karácsonyi díszdobozos szappancsomag
4460 Ft
+ szállítási költség

Az ünnepi készülődésben is jár neked a kényeztetés!

Az akciós karácsonyi csomag ára most csak
3690 Ft
+ szállítási költség